Обвал Керченського моста: Повідомляється вже про дві пошкоджені опори (фото, відео)

Як усім добре відомо із життя, одна річ, яка падає, із великою імовірністю може пошкодити іншу, котра опинилася під нею. Будівельники злощасного мосту змогли переконатися в цьому особисто.

Проліт моста, який впав, пошкодив ще дещо. Фото: соцмережі.

Проліт споруджуваної залізничної частини Кримського моста, що впав напередодні в море, пошкодив опору гідротехнічної споруди. Про це в Twitter повідомляє блогер RoksolanaToday & Крим, передають Патріоти України.

«3 октября в Крыму упал пролет Крымского моста. Часть конструкции оказалась в море. Открытие движения поездов по железнодорожной части моста запланировано на декабрь 2019 года», — йдеться в повідомленні.

«В настоящее время слетевшая в воду металлоконструкция замаскирована зеленым полотном. «Мостик-полетун: утопленника вчерашнего прикрыли зеленой тряпочкой. Чтоб дальше не сглазили его», — пише блогер.


Падаючи в море, проліт залізничної частини моста зачепив інші частини споруди і завдав їй ушкоджень. В результаті постраждали дві опори Кримського моста: "Падая, пролет край ростверка (верхняя часть свайного или столбчатого фундамента — ред.) 99-й опоры отбил", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляє блогер, постраждала і 100-та опора: «Кстати на 100-й (опоре — ред.) из разрушений тоже ухо пострадало и угол ростверка».

Винуватцем своєрідного "свята" став... домкрат: «А ведь похоже, что домкрат был установлен на проставку через 4 листа железа НИКАК не закрепленных между собой и проставкой! Вот и поехал домкрат в сторону — со всеми проистекающими выше результатами».


У пабліку в ВК "Керченский мост" вата обговорює цю фотографію: ось як металеві конструкції чортзна-що сплюснуло!


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...