Одеський гамбіт: ФСБ дала директиви Труханову "мочити" старого друзяку Ківалова, - ЗМІ

Ні для кого не секрет, що Аднан Ківан виділяє серйозні кошти на ЗМІ, які нарощують патріотичні погляди серед одеситів.

Аднан Ківан. Фото: tribuna.com.

Мер Одеси Геннадій Труханов, який пов'язаний з Російською Федерацією і ФСБ, отримав команду від своїх кремлівських кураторів на те, щоб влаштувати проблеми Аднану Ківану. За інсайдерською інформацією, активізація атак – не випадкова. Найбільший одеський інвестор активно сприяє демократичним перетворенням в Україні і підтримує українську армію. Новину передають Патріоти України з посиланням на fakty.ictv.ua.

Ні для кого не секрет, що Аднан Ківан виділяє серйозні кошти на ЗМІ, які нарощують патріотичні погляди серед одеситів. Зокрема, 7 канал, що належить Ківану, повністю проукраїнський і підтримує політику Президента Петра Порошенка. Все це, само собою, дуже не подобається Кремлю. Саме тому на Аднана Ківана здійснюється з боку одеської влади дедалі більший тиск. Тиск цей медійний, політичний та адміністративний.

Аднану Ківану почали створювати штучні проблеми шляхом прийняття відповідних рішень на рівні Одеської міськради. Так вчора на сесії Одеської міськради були схвалені депутатські запити з вимогою розслідувати порушення, які нібито допустили фірми Аднана Ківана при будівництві різних об'єктів. Депутати, підконтрольні меру, знову висунули необґрунтовані претензії до Ківана з будівництва лікарні швидкої допомоги і вирішили створити окрему комісію для перевірки окремих будівельних об'єктів Кадорра.

Також депутати, підконтрольні меру, продовжили роздмухувати скандал навколо будівництва торгового центру Кадорр на Єкатеринській, 27. Кілька днів тому вони прийшли в торговий центр з перевіркою, яка не мала під собою жодних законних підстав. Цікаво, що досі до будівлі торгового центру Аднана Ківана жодних запитань у депутатів міськради не виникало. Паралельно з цими подіями ряд одеських ЗМІ, підконтрольних Труханову, продовжують атакувати Аднана Ківана і його бізнес, підігріваючи звинувачення чиновників на адресу інвестора і очорняючи його репутацію плітками. Нагадаємо, що Аднан Ківан вже давно є мешканцем Одеси, навіть одружився із українкою, ростить з нею спільних дітей. Довгий час бізнесмен був прихильником Сергія Ківалова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...