"Одесситы - хитрож...пые и корыстные люди, в Донецке народ попроще": Бойовик "ДНР" розповів, чому у його рідному місті не переміг "русский мир" (відео)

Терорист з Одеси зізнався, що особисто займався підготовкою перевороту на малій батьківщині.

Бойовик "ДНР" з Одеси. Фото: скріншот з відео.

Одесит, який втік зі свого рідного міста в Донецьк, щоб прислужувати кремлівським терористам, зізнався, що навесні 2014 року в Одесі заздалегідь було заготовлено зброю для захоплення влади. Про це він розповів в інтерв'ю проросійському ресурсу "Ньюс фронт", передають Патріоти України.
На його думку, три роки тому сепаратистські амбіції місцевих жителів зазнали краху через те, що "в Одесі не вистачило патріотів". "В Донецке люди намного проще, искреннее. Одесситы, будем называть вещи своими именами, - они хитрожопые люди. Очень хитрожопые и корыстные. Не хватило в Одессе патриотов, сильных людей. Я имею ввиду сильных духом. Оружие – все это было. Тогда, когда я весной всем этим занимался - все было уже подготовлено", – заявив бойовик.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...