"Одна міна вибухнула, він не встиг добігти до укриття": Біля ДАПу контузило українського військового (відео)

На укріпрайон летіли різні види зброї. Снаряди випалили частину місцевості, кількість вирв після обстрілу навіть складно порахувати.

Позиції українських військових знову обстріляли. Фото: скріншот з відео.

Після півдобової цілковитої тиші поновилися бойові дії в зоні АТО. Від середини ночі до обіду на фронті тривав спокій, а вже потім знову почалися обстріли і з'явилися поранені. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Зокрема, снаряди почали падати на околицях Авдіївки. Уже є інформація, що звідти бійця доправили до шпиталю – він має поранення середньої тяжкості. Напередодні ввечері сильний обстріл пережили захисники позиції "Зеніт" поблизу Донецького аеропорту. На укріпрайон летіли різні види зброї. Снаряди випалили частину місцевості, кількість вирв після обстрілу навіть складно порахувати. "Це випалили у зв'язку з неодноразовим влучанням по нашій території. 80-й, 120-й, працювали міномети, трасерами буває таке, що загоряється трава", - розповів боєць із позивним "Хома".

Тоді ж контузило військовослужбовця. "Прилетіли міни. Одна вибухнула, він не встиг добігти до укриття – інша вибухнула. Слава Богу, що без осколків – це його просто контузило. Ну, теж наслідки будуть", - розповів український військовий Данило.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...