Одна сатана: Неоголошена дружина Путіна засудила міжнародну спортивну спільноту

Аліна Кабаєва припустила, що Росія сама, якщо знадобиться, може створити заміну ВАДА.

Аліна Кабаєва. Фото: Спорт-Експресс.

Олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики, яку раніше також ловили на допінгу, розкритикувала дії ... Всесвітнього антидопінгового агентства (ВАДА) в інтерв'ю своїй же власній газеті "Спорт-Експрес". Новину передають Патріоти України.

Цікаво, що інтерв'ю виданню Аліна Кабаєва дала в статусі ... голови Ради директорів видавничого дому "Спорт-Експрес": "То, что ВАДА пристрастно к нашим спортсменам, – это очевидно. Но Россия – великая спортивная держава, которая внесла в развитие олимпийского движения и спорта в целом огромный вклад. Нет никакой нужды кого-то выслеживать, снимать скрытой камерой и делать доклады на основании рассказов людей, которые нарушали антидопинговое законодательство, которое обязаны были соблюдать".

Крім цього Кабаєва припустила, що Росія сама, якщо знадобиться, може створити заміну ВАДА. "Я уверена, наша страна, наш олимпийский комитет подготовят достойный и цивилизованный ответ для разрешения всех сомнений по поводу антидопингового контроля. Если потребуется, разработают и создадут новую систему контроля", - сказала Кабаєва.

Друга іронія в тому, що сама олімпійська чемпіонка в 2001-му році була ... дискваліфікована на два роки через вживання забороненого засобу фурасемид.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...