Однак війна в Україні - "громадянська": Ватажок "ДНР" нагородив російського генерала за "розвиток республіки"

Головне управління розвідки України називає Сергія Істракова відповідальним за ведення бойових дій на українській території.
Захарченко подарував годинник російському генералу. Ілюстрація: соцмережі.

Ватажок бойовиків ОРДО Олександр Захарченко нагородив годинником заступника Генерального штабу Збройних сил Росії Сергія Істракова за "розвиток республіки". Відповідне "розпорядження" опубліковали на сайті бойовиків, передають Патріоти України із посиланням на "Українську правду".

"За вагомий особистий внесок у становлення та розвиток "Донецької Народної Республіки" розпоряджаюся нагородити годинником від голови "Донецької Народної Республіки" Істракова Сергія Юрійовича", – йдеться в "документі". "Розпорядження" опублікував також на своїй сторінці в Twitter користувач Necro Mancer.

Нагадаємо, Головне управління розвідки України називає Істракова відповідальним за ведення бойових дій на українській території. Зокрема, на сайті розвідки зазначено, що Істраков "у 2013 - 2014 роках виконував обов'язки Головнокомандувача Сухопутних військ ЗС Росії та безпосередньо відповідав за їхню готовність до виконання завдань на території України під час збройної агресії Росії".

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...