Один ліквідований, двоє поранені: Лисенко розповів про втрати терористів на Донбасі за останню добу

Крім того, спікер Міноборони з питань АТО зазначив, що з Росії прибула чергова партія підкріплення для бойовиків.

Ілюстрація:Слово і ДілоЗа минулу добу в зоні АТО був ліквідований 1 і поранені 2 окупантів. Про це під час брифінгу заявив спікер Міноборони України Андрій Лисенко, посилаючись на інформацію ГУР, зазначають Патріоти України за даними Інформаційно-аналітичного центру РНБО.

"1 окупант ліквідований, 2 - поранені, 1 БТР - знищений. Така неприємність трапилася в так званій "4-й бригаді" і "9-му полку" російсько-окупаційних військ", - повідомив він.

За словами Лисенка, вчора двоє окупантів зі складу так званого "2-го батальйону 9-го полку" російсько-окупаційних військ "після тривалого спілкування з "зеленим змієм" викрали цивільний автомобіль і намагалися проїхати на ньому через блокпост НВФ. Бойовики відразу відкрили по "колегах" вогонь на поразку. У підсумку, одного п'яницю застрелили, другого поранили".

Крім того, спікер Міноборони з питань АТО зазначив, що з Росії прибула чергова партія підкріплення для бойовиків.

"У Свердловськ привезли 5 танків, 7 установок "Град", 2 командно-штабні машини. На станцію Ясинувата приїхали 18 цистерн з паливноно-мастильними матеріалами", - повідомив Лисенко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...