Один з п'яти "загиблих" штабу АТО? У "ЛНР" заявили про захоплення у полон пораненого вояка ЗСУ (фото, відео 16+)

Ворог заявляє, що підібрав нашого вояка з 58-ї бригади на ім'я Роман на полі бою серед трупів своїх людей. Боєць отримав поранення голови та руки. Саме 58-ма бригада тримає позиції біля Кримського, де зазнала напередодні суттєвих втрат.

"Гібриди" так званої Луганської народної республіки заявили, що захопили в полон пораненого українського розвідника. Про це повідомляє одне з видань бойовиків зазначають Патріоти України.

Найманці наче захопили в полон бійця ЗСУ, коли забирали своїх загиблих з поля бою (Кримське?-ред.). Бойовики запевнили, що надали полоненому необхідну медичну допомогу. При цьому користувач з ніком IgorGirkin в Twitter опублікував фотографію жетона бійця.

Нагадаємо, раніше штаб АТО та побратими повідомляли про загибель п'яти українських військових. На щастя, втрати виявились меншими - двоє бійців, котрих вважали загиблими вийшли до своїх.

Зокрема деякі подробиці про страшний бій під Кримським з відбірними силами окупантів і виявлений українцями героїзм розповідав офіцер "Грузинського легіону".

На відео лунає чітка російська говірка "луганських трактористів", що не залишає сумнівів з ким маємо справу. Особливості мовних зворотів характерни для кадрової армії.

Окупанти також показали жетон загиблого бійця ЗСУ Шевченка Сергія, батальйон "Донбас". Подзвонили товаришам та родичам загиблих. Зйомка начебто велась біла селища Сентянівка (колишнє Фрунзе), що розташоване у кілкох кілометрів від Кримського. Окупанти представили полоненого як учасника української ДРГ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...