Майже диво - двох з п'яти доля повернула: Бійці ЗСУ, які вважалися загиблими в бою під Кримським, вийшли до своїх - штаб АТО

Обставини були настільки безнадійними, що за рапортом тих, хто вижив, героїв навіть не зарахували до зниклих без вісті. Хлопці будуть довго жити. Бої на Бахмутці дуже запеклі.

Двоє українських військових, які вважалися загиблими на Донбасі, вийшли з-під обстрілу і повернулися в свої підрозділи. Про це вранці 25 листопада повідомляє прес-центр штабу АТО, зазначають Патріоти України.

"Добрі новини з району проведення АТО. Двоє військовослужбовців Збройних Сил України, які вчора вважалися загиблими під час бойового зіткнення з ворогом біля Кримського, завдяки власному бойовому досвіду і навченості вийшли з-під обстрілів і повернулися до своїх підрозділів", - повідомили в штабі.

Також наводяться свіжі дані про ситуацію в зоні АТО. За добу по всій лінії зіткнення зафіксовано 17 порушень бойовиками режиму припинення вогню.

Нагадаємо, раніше штаб АТО та побратими повідомляли про загибель п'яти українських військових. На щастя, втрати виявились меншими. Зокрема деякі подробиці про страшний бій під Кримським з відбірними силами окупантів і виявлений українцями героїзм розповідав офіцер "Грузинського легіону".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...