Охочих не знайшлося: Авіакомпанія "Ямал" остаточно скасувала рейс до Сімферополя

Перший рейс авіакомпанії 7 червня за маршрутом Апатіти-Сімферополь не відбувся через брак пасажирів. І навіть через тиждень після перенесення рейсу бажаючих летіти до Криму все одно нема.

Ілюстрація:http://uainfo.org/

Авіакомпанія "Ямал" остаточно скасувала рейс Апатіти-Сімферополь. Охочих полетіти до Криму з аеропорту "Хібіни" так і не знайшлося."Авіарейси у даному напрямку виконуватися не будуть", - повідомили сайту СеверПост в аеропорту, зазначають Патріоти України.

Перший рейс авіакомпанії "Ямал" за маршрутом Апатіти-Сімферополь не відбувся через брак пасажирів. Літак повинен був вилетіти з аеропорту "Хібіни" 7 червня о 16:30. Однак квитки до Криму купили тільки 10 чоловік. Тоді рейс перенесли на 14 червня, але і на цей раз охочих полетіти до Криму не знайшлося.

Тим часом, за даними мурманських турагентств, в цьому році туристи начебто бронюють путівки до Криму активніше, ніж в минулому. В авіакасах теж відзначають, що в цьому році квитки з Мурманська до Сімферополя продаються так само добре, як і минулого літа. Кількість прямих рейсів до Криму перевищує число перельотів по інших напрямках.

При цьому щодо субсидованих квитків до Сімферополя за 3-4 тисячі в авіакасах досі нічого не знають.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...