Окупант не отримає нічого: СБУ запобігла спробі вивезти з країни військові товари для ВМФ Росії

Директор одного з приватних підприємств Миколаєва намагався переправити до Владивостока обладнання, що відповідно до урядової постанови включено до списку товарів військового призначення.

Ілюстрація:http://uainfo.org/

У Миколаєві Служба безпеки України спільно з митницею попередила спробу експорту до Російської Федерації агрегатів, призначених для кораблів військово-морського флоту та прикордонної служби ФСБ РФ. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр СБУ.

Як стало відомо, директор одного з приватних підприємств намагався переправити до Владивостока обладнання, що відповідно до урядової постанови включено до списку товарів військового призначення.

Для уникнення проходження дозвільної процедури державного експортного контролю ділок надав митниці завідомо неправдиві відомості щодо функціонального використання агрегатів.

Слідчим відділом Управління СБУ в Миколаївській області відкрито кримінальне провадження за фактом порушення встановленого порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...