Окупанти на Донбасі намагалися відбити недавно звільнені селища, однак отримали "по зубах" від бійців ООС

Українські бійці ліквідували ДРГ ворога під Гладосовим та відбили атаку біля Травневого.

Ілюстрація:Кореспондент

Українські військові в районі недавно звільненого населеного пункту Гладосове на Донбасі ліквідували ворожу диверсійно-розвідувальну групу, яка спробувала вийти у фланг нашим підрозділам. Про це повідомив прес-центр Об'єднаних сил, інформують Патріоти України.

"Висування групи було вчасно виявлено і відбито прицільним вогнем. В ході бою двоє терористів зі складу ДРГ були знищені. З нашого боку легко поранений один військовослужбовець. Незважаючи на фейкові заяви терористів про повернення під контроль населених пунктів Травневе і Гладосове, наші воїни надійно утримують займані позиції", - повідомили в прес-центрі ООС.

Крім того, ворог не залишив спроб повернути під контроль населений пункт Південне на Горлівському напрямку. Під прикриттям темряви окупанти малими групами спробували проникнути на підступи до Торецького. Підрозділи 24 ОМБр Збройних Сил України відбили атаки противника. Троє бойовиків були знищені.

Також, як повідомляють в прес-центрі ООС, ворог продовжує намагатися взяти під повний контроль Бахмутську трасу. Командування Об'єднаних сил, в свою чергу, вживає заходів, щоб не допустити просування противника, і пригнічує його вогневі засоби.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...