Окупанти намагались вкрасти залізні ворота: Місцеві жителі спіймали терористів на місці злочину

Управління розвідки зафіксувало на тимчасово окупованих територіях чергові факти розкрадання військового майна і майна об’єктів цивільної інфраструктури.

Російські бойовики у Луганську. Фото: espreso.tv.

Жителі Луганська затримали двох окупантів, які намагалися вкрасти залізні ворота для облаштування нового місця дислокації свого штабу. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Зокрема, управління розвідки зафіксувало на тимчасово окупованих територіях чергові факти розкрадання військового майна і майна об’єктів цивільної інфраструктури. «З огляду на неодноразові невдалі спроби навести лад у 7 окремій мотострілецькій бригаді (Дебальцеве), розпочатих ще до моменту знищення її командира, полковника ЗС РФ Олександра Бушуєва (знищений 3 липня ц.р. під Торезом), командуванням 2 армійського корпусу (Луганськ) ЗС РФ розпочато переміщення підрозділів бригади на другорядний напрямок (у район н.п.Брянка), що призвело до чергової хвилі розкрадання військового майна, а також об’єктів цивільної інфраструктури», - зазначили у відомстві.

Так, 23 вересня розпочато розслідування за фактом розкрадання вузлів та агрегатів бойових машин, що призвело до виведення з ладу двох бронетранспортерів та однієї бойової машини піхоти, де основними підозрюваними проходять військовослужбовці 7-ї окремої мотострілецької бригади Олександр Острохов, Геннадій Степанов та Дмитро Рибалкін.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...