Окупанти палицями ще недовиховали: У Севастополі численний мітинг за зміну закону про "входження" Криму

У мітингу взяли участь понад 400 людей.

У окупованому Криму. Фото: QHA.

Земельні власники в Севастополі, анексованому Росією разом із Кримом, планують звернутися до президента РФ Володимира Путіна і депутатів Держдуми з проханням внести зміни в російський закон про «входження» Криму до складу Росії. Така вимога була висловлена на зборах власників земельних ділянок, передають Патріоти України із посиланням на видання «Новая газета».

За даними видання, у мітингу взяли участь понад 400 людей. Голова громадської організації «Правовий захист власників нерухомості» Олексій Деменок вказав на проблему вилучення російською владою майна городян.

У законі про «прийняття» Криму в РФ названо чинними документи жителів Севастополя, видані українською владою, однак не сказано про визнання дійсними прав громадян, що випливають із цих документів, зазначив він. «Це дозволяє працюючим сьогодні чиновникам вилучати у людей земельні ділянки, будинки та інше майно, заявляючи, що їхня власність перебуває на території, наприклад, заповідних земель», - пояснив Деменок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про подачу владою Севастополя сотень позовів про позбавлення права власності власників земельних ділянок. На думку чиновників, українська влада незаконно надавали людям землю.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...