Окупанти втрачають прихильників: На окупованому Донбасі затримують пенсії, дідусі та бабусі у відчаї

Пенсії видають частинами у віджатих відділеннях «Ощадбанку». Дають без обіцяної раніше 10%-ної надбавки.

Черга за пенсіями на Донбасі. Фото: Радіо Свобода.

На окупованих територіях Донбасу почалися масові затримки з виплати пенсій. У результаті терористи втрачають ядро прихильників – бабусь і дідусів. Раніше затримки були епізодичними, наразі – системні. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на інформацію на сторінці журналіста Романа Бочкали у "Фейсбук".

«Пенсії видають частинами у віджатих відділеннях «Ощадбанку». Чубанина за місце в чергах. Дають без 10% надбавки, обіцяють усе повернути наступного місяця. Але в це не вірять. І невіра до окупантів просочує інші сфери життєдіяльності бананових республік. Пише мені людина: “Учора «Вконтакте» читав питання, як вижити на 2600 руб у місяць. До того ж, сплачуючи комунальні (субсидій немає). Ось ще одна думка: “Злидні в людей. Сепаратня намагається домовитися з народом – зрізати половину всієї заборгованості і тоді, мовляв, проблеми зникнуть. Але де гарантії…”, – написав він.

Однак щодо такої ситуації з виплатами заспокоюють прихильники «руского міра». «Нічого, мовляв, Росія-матінка з голоду померти не дасть. І кивають у бік Придністров’я, Абхазії, Південної Осетії. Там же не вимер народ. Але є нюанс. Названі вище території офіційно отримують субвенцію з бюджету РФ. А про фінансування “ДНР/ЛНР” російські платники податків і весь світ нічого не знають. Це створює певні складнощі злочинному режиму Кремля в підтримці васалів», – додав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...