Окупанти визнали, що в Алчевську визріває бунт проти економічної політики "молодої республіки", - Казанський

Очевидно, що виправити все можна буде тільки в разі ліквідації "ЛНР", а бойовики поки що нікуди йти не збираються.

У окупованому Алчевську. Фото: соцмережі.

Економічна ситуація в ОРДЛО продовжує погіршуватися і близька до катастрофічної. Причому якщо раніше в "ЛДНР" це заперечували, то тепер визнали на "офіційному рівні". Про це пише в своєму блозі журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

За його словами, на сайті "ради міністрів "ЛНР" з'явилося звернення, в якому описують важку ситуацію в окупованому Алчевську, де ще навесні зупинився металургійний комбінат. "На підприємствах відбуваються спроби вивезення цінного обладнання, процвітає корупція і розкрадання. Соціальна ситуація в місті Алчевську продовжує загострюватися. Люди доведені до відчаю і не бачать перспектив, вони готові вийти на вулицю з протестами", - йдеться у цьому зверненні.

"Раніше таке писали тільки в українських ЗМІ. Тепер катастрофу визнають і самі ЛНРівці. В соцмережах жителі міста залишають песимістичні коментарі. Пишуть, що місто повернулося в 90-і. Але насправді все навіть гірше. Тому що в 90-х був перехідний період, і було зрозуміло, що потрібно потерпіти, а потім стане краще. А тепер виходу із ситуації немає. Тому що виправити все можна буде тільки в разі ліквідації "ЛНР", а бойовики поки що нікуди йти не збираються. До речі, цілком ймовірно, що таке нетипове для бойовиків визнання власного безсилля з'явилося на сайті невипадково. В Алчевську ще з літа ходять чутки, що завод мають намір повернути ІСД, оскільки запустити його не вдалося, і вибір тепер стоїть простий - або порізати все на метал, або віддати назад господарям", - зазначає Казанський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...