Окупаційна влада ухвалила бюджет і чекає на кошти з РФ: Ватажки “ДНР” вимагають від Путіна припинити скорочення “допомоги”

В Кремлі керівництву “ДНР” рекомендують “більш ефективно використовувати наявні кошти” і менше їх розкрадати.

Захарченку не сподобалась порада менше красти. Ілюстрація: news.bigmir.net.

Окупаційна влада “ДНР” заявила про ухвалення свого так званого “бюджету” на перший квартал 2017 року. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат, координатор групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

Так, бойовики нібито витратять 45% “бюджету” на забезпечення соцвиплат. “При цьому загальний обсяг бюджету традиційно не розкривається. У той же час, за даними групи ІС, точних параметрів бюджету “ДНР” наразі не існує через неузгодженість розміру “фінансової допомоги”, яка повинна надійти з Росії в зазначений період”, — йдеться в повідомленні.

Також нардеп зазначив, що керівництво “ДНР” вимагає від президента РФ припинити скорочення “допомоги”. “Зокрема, керівництво “ДНР” вимагає від адміністрації президента РФ припинити скорочення фінансових вливань, що спостерігається від вересня 2016 року, вказуючи, що не може компенсувати зменшення “допомоги” за рахунок власних ресурсів”, — інформує Тимчук.

За його словами, в Кремлі керівництву “ДНР” рекомендують “більш ефективно використовувати наявні кошти” і здійснити екстрені заходи щодо запобігання їхнього постійного розкрадання. Так, ідеться про кошти, що виділяються РФ на відновлення зруйнованих об’єктів в “ДНР” і соціальні виплати місцевому населенню.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...