Окупований Донецьк сьогодні палав: У центрі міста горів офіс Тарути (відео)

Соцмережі обговорюють інцидент і діляться фото й відео. За словами жителів міста, пожежники приїхали вже тоді, коли запалав дах.

В окупованому Донецьку сталася пожежа. Фото google.com

Пожежа почала близько двох годин тому. Бізнес-центр "ІСД", що розташований на вулиці Щорса, 48, до приїду пожежників запалав практично весь. Коли рятувальники прибули на місце події, дах будівлі згорів майже повністю, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Диалог".

Перші фото з місця вже ліквідованої пожежі з'явилися на сторінці "голови адміністрації" Ворошилівського району Владислава Латинцева.

"Сейчас горит офис Таруты", - написав у Facebook Латинцев.

Користувачі спільнот "ВКонтакте" припустили, що це навмисний підпал, нібито власники офісу спеціально імітували пожежу, щоб окупантам не дісталися важливі документи. Правда, жителі міста скаржилися на пожежників, що ті пізно приїхали.

Жителі міста не сильно звернули увагу на пожежу. Звичних для таких інцидентів натовпів "зівак" не було.

"ІСД" - потужна металургійна компанія. Після окупації Донецька головний офіс компанії переїхав до Києва.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...