Окупований Сімферополь "тоне" у смітті, місцеві депутати закликають запровадити режим надзвичайного стану (відео)

Сімферополь все більше стає схожим на великий полігон побутових відходів.

Скрін відео

Три тижні в окупованому Сімферополі не вивозять сміття. Про це йдеться у відеосюжеті журналістів Крим.Реалії, передають Патріоти України.

Спочатку місцеві комунальники не вивозили відходи, бо більше тижня відзначали новорічні свята. Після свят окупаційна влада закрила місцевий полігон твердих побутових відходів.

Місцеві чиновники називають ситуацію з вивезенням з міста сміття близькою до критичної, лунають заяви запровадити надзвичайний стан. Раніше міське сміття возили на полігон у район Кам'янка, який знаходиться на околиці Сімферополя.

Зараз сміття вивозиться на полігон в Білогірський район, але він впоратися з таким обсягом відходів не може. Місцеві жителі скаржаться на те, що їм нічим дихати через величезну кількість відходів.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...