Олександр Омельченко заявив, що Кличко довів Київ до найгіршого стану з часів Другої світової війни

Омельченко вважає причиною проблем не відсутність грошей. За його словами, зайняті корупційними схемами чиновники КМДА навіть не намагаються використовувати їх на користь громади.

Олександр Омельченко. Фото:ЄдністьКолишній мер Києва та депутат Київради Олександр Омельченко розкритикував роботу чинного міського голови Віталія Кличка та закликав його визнати незадовільною роботу КМДА. Про це йдеться на сайті КиевVласть, передають Патріоти України.

За інформацією видання, Омельченко заявив про відсутність у Києві вакцин, соцжитла та поскаржився на погане харчування у лікарнях та школах. Депутат також побачив ознаки корупції у невикористаних 10 млрд грн з міського бюджету.

Омельченко вважає причиною проблем не відсутність грошей. За його словами, зайняті корупційними схемами чиновники КМДА навіть не намагаються використовувати їх на користь громади.

"Такого ганебного факту не було за всі роки після завершення в 1945-му році Другої світової війни, коли Київ був зруйнований", - сказав колишній мер.

Він додав, що станом на 1 вересня, на рахунках Головного управління Державної казначейської служби України в Києві знаходиться 4 млрд 993 млн гривень спеціального фонду. А всього на рахунках - 9 млрд 712 млн гривень невикористаних коштів територіальної громади.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...