"Вони з легкістю віддадуть свої території аж до Уралу Китаю, але Україну в спокої не залишать", - генерал про плани Кремля

Україна - це основа для існування такої держави як Росія. Росія історично прив'язує себе до цієї території. А держава, яка не має минулого, не має і майбутнього.

Москва ніколи не залишить Україну у спокої. Ілюстрація:ukr.media

Агресія Росії проти України не закінчиться ніколи. РФ готова віддати частину своєї території Китаю, але не може відмовитися від України як частини своєї історії. Таку заяву в коментарі Обозревателю зробив генерал-полковник у відставці, колишній начальник Генерального штабу ЗСУ, колишній перший заступник міністра оборони України Анатолій Лопата, інформують Патріоти України.

Відповідаючи на питання сайту, коли закінчиться війна на Донбасі, він сказав: "Ніколи. Це я говорю вам грунтовно і точно". Генерал переконаний: зміна влади в Росії також не приведе до зміни пріоритетів країни-агресора. "У Росії до влади можуть прийти ще більш жорсткі люди, з більш жорсткою політикою по відношенню до України", - переконаний він.

Як пояснив Лопата, "Україна - це основа для існування такої держави як Росія. Росія історично прив'язує себе до цієї території. А держава, яка не має минулого, не має і майбутнього".

Генерал переконаний: "Вони з легкістю віддадуть свої території аж до Уралу Китаю - без питань, без війни. Там буде тиха асиміляція російського народу Китаєм. Але щоб залишитися у статусі держави, Росії потрібно мати Україну".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...