"Онищенко пропонував за голоси «Радикальної партії» 50 мільйонів", - Ігор Мосійчук

Нардеп Мосійчук стверджує, що за даним фактом він вже написав відповідну заяву в Національне антикорупційне бюро.

Ігор Мосійчук. Фото: Слово і Діло.

Народний депутат України Олександр Онищенко пропонував нардепам від «Радикальної партії» 50 мільйонів гривень за те, щоб народні обранці не підтримали позбавлення депутатської недоторканності Сергія Клюєва. Про це заявив нардеп від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук, передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

За словами Мосійчука, Онищенко дійсно мав намір підкупити радикалів. Народний обранець стверджує, що за даним фактом він написав відповідну заяву в Національне антикорупційне бюро. «Коли в Раді розглядали питання про позбавлення недоторканності Сергія Клюєва, Онищенко пропонував фракції Радикальної партії 50 млн за те, щоб ми не голосували за притягнення», - заявив Мосійчук, додавши, що радикали не прийняли привабливу пропозицію Онищенко, так як питання позбавлення Клюєва недоторканності було принциповим.

Серед іншого Мосійчук поінформував, що Олександр Онищенко за допомогою тих же грошей переманював депутатів в інші фракції. Зокрема, Мосійчук згадав про Сергія Мельничука, якого Онищенко мав намір переманити з «Радикальної партії». «Я вважаю, що Президент Порошенко припустився помилки майже три роки тому, коли вирішив скористатися послугами такої людини, як Онищенко», - підсумував народний депутат.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...