Опустили "генералісімуса": Російські куратори розжалували Захарченка

Ватажка терористів звинуватили у тому, що він нездатний виконувати поставлені російським командуванням бойові завдання і правильно розподіляти російську фінансову і військову допомогу.

Терорист Захарченко. Фото:obozrevatel.com

У Сніжному в кінці квітня відбулася закрита нарада керівництва "ДНР" за участю російських кураторів. Представники Російської Федерації піддали жорсткій критиці "полководницькі" здібності глави "ДНР" Олександра Захарченка. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міноборони України, інформують Патріоти України.

Російські куратори звинуватили Захарченка в нездатності виконувати поставлені російським командуванням бойові завдання і правильно розподіляти російську фінансову і військову допомогу.

Подальше керівництво збройними формуваннями "ДНР" покладено на так званого "міністра оборони" Кононова.

На нараді, яка відбулася 29 квітня, були присутні помічник президента РФ Сурков, заступник головнокомандувача Сухопутних військ Збройних сил РФ генерал-полковник Лєнцов, командувач 58-ї Армії ЗС РФ генерал-лейтенант Гурульов і командувач 1-го Армійського корпусу генерал-майор ЗС РФ Асапов, а також чотири представники бізнес-структур регіону.

Крім обстановки на лінії зіткнення і військових дій, було обговорено стан промислової інфраструктури, а також вивезення на територію РФ виробничих потужностей з Харцизька, Тореза і Шахтарська.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...