ОРДЛО прямує в комунальну катастрофу: "Зачем нам отопление, у нас все равно ни воды, ни света" - як виживають люди в окупованому Донбасі

Хоча окупанти і заявляють, що опалювальний сезон почали вчасно, але насправді це не так.

Ілюстрація:Газета по-українськиНа окупованих територіях, всупереч усім запевненням "влади" про своєчасний початок опалювального сезону, тепло так і не дали. Про це з обуренням повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України з посиланням на DonPress.

"Тепла нет в Горловке (временно оккупированная территория Донецкой области) — некоторые районы его получили, но многие горловчане продолжают мерзнуть. «Горловка. Обещанного отопления на 245 нет. А на Октябрьском есть", - пишуть користувачі.

Також опалення немає і в Донецьку. "Зачем нам отопление, у нас все равно ни воды ни света", - з іронією написав один з місцевих жителів. За словами донеччан, опалення є лише в окремих соціальних установах - деяких лікарнях, дитячих садах і школах. У багатьох житлових будинках воно так і не з'явилося навіть до вечора вчорашнього дня.

Більш того, в окупованому Донецьку вчора, 15 жовтня, цілий день спостерігалися проблеми зі світлом і водою. "А свет и воду дадут сегодня или у них выходной? Кто нить в курсе? #Донецк", - обурено написав місцевий житель. За словами донеччан, світла не було майже цілий день, постраждали декілька районів.

Аналогічна ситуація спостерігалася і з водопостачанням. "Уже скоро войдет в привычку — по выходным дома без воды и света", - пишуть користувачі.

Пізно ввечері коментатори повідомили, що світло все-таки дали. "Макаронка дали, с 11.00 не було", - написав один з авторів.

(Орфографія і стилістика авторів повідомлень збережені).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...