"Організм не витримає хірургічного втручання, лише хімія": Дружина Караченцова заявила про нестачу грошей на лікування чоловіка

Жінка розповіла нові подробиці про його стан.

Микола Караченцов. Фото:gorodche.ru

У сім'ї хворого на рак Миколи Караченцова немає коштів на дороге лікування, яке необхідно артисту. Про це повідомила дружина російського актора Людмила Поргіна виданню СтарХіт, передають Патріоти України.

"Розумію, що хімія буде досить вартісною. Звичайно, не хотілося б ходити з простягнутою рукою, адже ми звикли справлятися власними силами. Одного разу вже зверталися за допомогою до благодійного фонду, думаю, і в цей раз доведеться. Але нічого - ми піднімемо всю Росію, всіх лікарів для порятунку народного артиста", - поділилася Поргіна.

Дружина актора розповіла, що лікувати Караченцова взявся московський професор Георгій Франк. "Він підтвердив, що у чоловіка рак. Йому потрібен час, щоб визначити, на якій стадії знаходиться захворювання і як з ним боротися. Одне ясно - Коля неоперабельний. Організм не витримає хірургічного втручання, у нього і так I група інвалідності. Тому тільки хімія, і ми до цього готові", - сказала вона.

У лютому в артиста виявили затемнення в лівій легені. Тоді його обстежили в Німеччині і прийшли до висновку, що це запалення, а не рак. В ході планової реабілітації в Росії лікарі констатували, що абсцес перетворився в злоякісну неоперабельну пухлину. Дружина Караченцова заявила, що не звинувачує німецьких лікарів, але шкодує, що дорогоцінний час було втрачено.

"Ми і подумати не могли, що весь цей час пухлина росла. У Німеччині нам звеліли пити антибіотики і перевірятися кожні три місяці. У підсумку ми попали! Але не здаємося. Коля кожен день говорить мені:

"Мила, я жити хочу. Бог і так вже подарував мені 12 років після аварії. Я буду боротися", - зазначила Поргіна." Я хочу дізнатися, чи міг той удар (в результаті аварії - ред.) спровокувати пухлину. Адже організм чоловіка переніс колосальний стрес!

Щолковський суд Москви визнав винним водія "Газелі", яким він врізався в нас. Але компанія, на яку він працював, причому неофіційно, намагається вигородити себе і спеціально затягує процес. Це неподобство", - додала Людмила.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...