Ось звідкіля "тітушки" та "неупереджена" поліція: Захоплення військового аеродрому під Одесою, - Бірюков розповів про місцеву мафію можновладців

Для знесення паркану, встановленого забудовником, військові повинні отримати дозвіл суду.

"Тітушки" з'явились на аеродромі не просто так. Фото: РБК.

В Одесі за вирішення питання щодо оформлення документів на землю для Збройних сил України у військових вимагають 14 га землі. Про це заявив позаштатний радник президента України, помічник міністра оборони Юрій Бірюков, коментуючи конфлікт між військовими та представниками торгово-розважального центру Citi Center, який зайняв частину аеродрому «Шкільний» під час будівництва спортивного комплексу. Новину передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

«Хто знає про те, що конкретно на «Шкільному» весь цей цирк тривав уже два місяці, з регулярністю раз на два тижні?», – написав Бірюков. За його словами, армії поставлений ультиматум – 14 га землі за рішення сесії міськради. “І тоді сесія прийме рішення. А інакше… Ну… Демократія, за-проти-утрималися, рішення не прийнято», – сказав Бірюков.

За його словами, для знесення паркану, встановленого забудовником, військові повинні отримати дозвіл суду. Бірюков зазначає, що 75% земель Міністерства оборони – без документів. За його словами, у 79-й бригаді на її територію є копія раритетного документа 1967 року.

Нагадаємо, у Командуванні Повітряних сил ЗСУ повідомили, що група з 40 осіб у балаклавах зробила спробу рейдерського захоплення частини території військового об’єкту — аеродрому «Шкільний», де зберігають літаки і вертольоти, які вийшли з експлуатації. «Загарбники» нібито представляли інтереси представників ТРЦ «City Center».

В свою чергу позицію поліції озвучував радник глави ГУ НП в Одеській області Руслан Форостяк. За його словами, рейдерами були будівельники, а на руках у них були всі необхідні документи.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...