"Ошибочка вышла": Працівник прокуратури на Донеччині пред'явив на блокпосту ЗСУ посвідчення бойовика "ДНР"

Злякавшись власної помилки, прокурор відразу пред'явив ще один паспорт громадянина України на інше прізвище.

Блокпост на Донеччині. Фото: reporter.dn.ua.

На КВПП «Новотроїцьке» сьогодні затримали прокурора Донецької обласної прокуратури, який під час паспортного контролю надав паспорт розшукуваного бойовика «ДНР» на прізвисько «Кабан». Керівник Нацполіції Донеччини В'ячеслав Аброськін написав про інцидент в "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Працівник прокуратури 1977 року народження пред'явив паспорт громадянина України. Під час огляду співробітники поліції перевірили відомості в розшуковій базі, яка і вказала, що це розшукований бойовик так званої «ДНР» на прізвисько «Кабан». Крім того цей же громадянин, злякавшись, відразу пред'явив інший паспорт громадянина України зокрема на інше прізвище, та представився співробітником обласної прокуратури.

Як відразу ж виявилося він насправді є працівником правоохоронного органу. Варто відзначити, що він пояснив наявність другого паспорту в досить оригінальний спосіб. Так працівник прокуратури відзначив, що паспорт на ім'я бойовика йому необхідний для безпроблемного перетинання блокпостів терористичної «ДНР». За даним фактом правоохоронними органами внесено відомості до ЄРДР за ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...