Остання весна: Стали відомі прізвища бійців, які загинули у травні на Світлодарській дузі (фото)

Поки у інших регіонах ходять на шашлики та радіють теплим весняним дням, наші захисники охороняють спокій своїх співгромадян, навіть ціною власного життя.

На Світлодарській дузі. Фото: ТСН.

У Мережі з'явилися перші дані про українських військовослужбовців, які загинули в районі Світлодарської дуги (Донецька область) в травні, передають Патріоти України.

Зокрема, в результаті ворожого обстрілу позицій української армії загинув 31-річний військовослужбовець з Кривого Рогу Юрій Мальков. Він народився 25 лютого 1986 року. Півтора роки тому пішов служити в 43-й батальйон, потім перевівся на контрактну службу в 53-у бригаду. Тіло загиблого бійця ворог віддав не відразу, пише паблік "Перший Криворізький".

У день свого 60-річчя загинув сержант 23 окремого мотопіхотного батальйону «Хортиця» Сергій Богданов. Житель Мелітополя потрапив під мінометний обстріл, повідомляє "Наше місто плюс".

1 травня загинув 22-річний снайпер розвідзагону Анатолій Бижко, який з самого початку обороняв Донецький аеропорт. В армію прийшов в жовтні 2013 року - добровільно підписав контракт з 74-ою бригадою. Снайпером 43-го батальйону 53-ї бригади став в грудні 2016 року. Анатолій народився в Нікополі на Дніпропетровщині, повідомляє Нікопольська міська рада на своїй сторінці в Facebook.

Крім того, загинув військовослужбовець 1-ї роти 43-го батальйону Сергій Смирнов з міста Олешки Херсонської області - потрапив у ворожу засідку, пише Херсонonline.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...