"Стамбул. Выходной день, набережная залива Золотой рог. По округе разносится аромат рыбы... Именно здесь, в уже далеком 2008-м, впервые узнал, что скумбрию можно жарить. И что это вкусно! На этих лодочках готовят замечательные сэндвичи. Свежайший хлеб, а внутри филе скумбрии, синий лук и салат. Проще некуда. Сдабривать все это дело предлагается солью и лимонным соком. Запивать идеально шалганом. От клиентов отбоя нет! Эдакий турецкий ответ "Макдональдсу" и прочим фастам. А русских как не было, так и нет", — написав Бочкала.
Підійти до дзеркала в ліфті — рефлекс багатьох із нас, але мало хто замислюється, що це не просто декоративний елемент. Насправді дизайнери ліфтів навмисно вбудовують дзеркала, аби підвищити безпеку, комфорт і навіть психологічний стан пасажирів, перед...
На сесії Парламентської асамблеї НАТО мав бути Петро Порошенко – як учасник делегації.Але офіс Зеленського з підручними з керівництва ВР вирішили його не пустити. От просто тому, що так вирішили.Тепер члени делегації – «слуги» скаржаться, що засідання ...