От вам і ТрампВаш: Президент США незадоволений санкціями Конгресу і прагне "вчинити з росіянами більш жорстко"

Фінальна версія закону про санкції США буде схвалена Сенатом до кінця липня.

Дональд Трамп. Фото: Рейтерс.

Президент США Дональд Трамп може накласти вето на законопроект про нові санкції проти Росії для того, щоб ввести "ще більш жорсткі" обмежувальні заходи. Про це в ефірі телеканалу CNN повідомив глава департаменту комунікацій Білого дому Ентоні Скарамуччі, передають Патріоти України.

За його словами, Трамп - прихильник контрзаходів щодо Росії. Фінальна версія закону про санкції США щодо Росії, Ірану і Північної Кореї буде схвалена Сенатом до кінця липня. Цей білль, зокрема, надає обмежувальним заходам статус закону. Санкції запровадили через анексію Криму, підтримку сепаратистів на сході України і російське втручання в торішні президентські вибори в США.

Закон схвалила Палата представників Конгресу США. Якщо президент Дональд Трамп підпише документ, то він більше не зможе послабити санкції або істотно змінювати американську політику щодо Росії без згоди Конгресу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...