Отак Путін допомагає донецькій "ваті": Росіяни вивозять "Харцизький машинобудівний завод", - розвідка

Розкрадання промислових об'єктів на тимчасово окупованих територіях Донбасу відбувається під прикриттям бойових зіткнень.

Терористи демонтували та вивезли обладнання "Харцизького машинобудівного заводу". Ілюстрація:www.rbc.ua

Російсько-терористичні сили продовжують вивозити демонтоване устаткування підприємств окупованого Донбасу. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Так, бойовики проводять демонтаж обладнання ливарного цеху та протипожежного обладнання "Харцизького машинобудівного заводу".

"Під прикриттям бойових зіткнень триває розкрадання промислових об'єктів на тимчасово окупованих територіях Донбасу. 23 березня ц. р. військовослужбовці 1 мотострілецького батальйону 11 омсп демонтували обладнання ливарного цеху та протипожежного обладнання "Харцизького машинобудівного заводу" з метою вивезення його на територію Росії", - йдеться в повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...