Отруєння Скрипаля для Заходу переповнило чашу терпіння, тому Путіну влаштували "темну", - офіцер США

Незважаючи на це, російський президент в своїх діях не зупиняється, а робить тільки гірше, тому Європа і США чітко розуміють, що сподівань на мирне вирішення проблем з РФ все менше.

Путін. Ілюстрація:Крым.РеалииПоведінка господаря Кремля викликає у країн Заходу все більше роздратування. Про це сказав в інтерв'ю Обозревателю капітан 1-го рангу ВМС США Гаррі Табах, інформують Патріоти України.

"Отруєння екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля стало для США і ЄС останньою краплею терпіння на витівки російського президента Володимира Путіна, тому йому влаштували своєрідну "темну". Скажу чисто по-російськи: бо задовбав він всіх вже. Йому кажуть: ну добре, на це ми не звертаємо увагу, ми це замнемо, зупинись, ми не хочемо Третьої світової війни - ми хочемо, щоб Росія була цивілізованою дивною (все -таки, це величезна країна з ядерною зброєю), просто спокійно доживи свій вік", - заявив капітан.

Однак, як зазначив офіцер США, Путін в своїх діях не зупиняється, а робить тільки гірше, тому Європа і США з кожним разом розуміють, що надії на мирне вирішення все менше.

"Ну і врешті-решт зібралися цивілізовані країни і повиганяли дипломатів - це таке ж приниження, як ніби, 28 солдатів накинулися на одного і побили, темну йому влаштували. На дипломатичному рівні вони показували йому: "Ми не згодні з тобою, ти ведеш себе неправильно". І зараз командир (президент США Дональд Трамп, - Ред.) викликає його до себе в кабінет, щоб влаштувати йому там групове "самозгвалтування", - зазначив Табах.

За його словами, у Заходу ще є можливості тиснути на Росію. "Можуть заборонити торгівлю цінними паперами, боргами російськими, можуть врешті-решт відключити SWIFT", - перерахував він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...