"Отримали у спадщину": Пропагандисти Кремля відзначилися черговою брехнею про появу зброї у бойовиків на Донбасі

Навряд чи в когось є сумніви щодо того, звідки в терористів зброя та військова техніка, однак у РФ вважають за потрібне вигадувати нові сумнівні версії, навіть не дбаючи про правдоподібність.

Ігор Коротченко. Фото: Комсомольская правда.

У Росії в черговий раз відхрестилися від поставок техніки в так звані "ДНР" та "ЛНР". Цього разу член Громадської ради при Міністерстві оборони РФ, головний редактор журналу "Военное обозрение" Ігор Коротченко повідомив, що бойовики отримують зброю з трьох джерел, передають Патріоти України.

Була озвучена версія про так звану "трофейну зброю", яку нібито вдається захопити в боях. Ще одна версія – нібито продаж техніки та зброї командирами українських військових частин на початку конфлікту. І третя версія – арсенали зброї, які зберігалися на захоплених бойовиками територіях Донбасу.

"Все це було одержано ними у спадщину", - заявив Коротченко. Нагадаємо, українські військові та волонтери неодноразово наводили факти наявності у бойовиків сучасної російської зброї, якої ніколи не було на озброєнні у ЗСУ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...