Оце так: П’яні кияни побили бійця спецпідрозділу “Сармат” через прохання не пускати салюти

Учасники весілля побили військового та небайдужого громадянина, який за нього заступився.

Феєрверки - не краща розвага під час війни. Фото: соцмережі.

У Києві п’яні гості з весілля жорстоко побили бійця спецпідрозділу “Сармат”. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на публікацію користувача Facebook Тараса Корніюка.

“Вчора ввечері став свідком та учасником неприємного інциденту у студмістечку КНУ ім. Тараса Шевченка. У кафе “Мрія” хтось відзначав весілля. І згодом вони почали запускати феєрверки. Після кількох залпів до ракетниці підбіг чоловік у камуфляжі і відштовхнув її. Декілька залпів полетіло в сторону п’яного бидла з весілля, яке кинулось бити військовослужбовця. Били мінімум 10 чоловік.

Я кинувся, щоб їх зупинити, але й мене теж побили 5 чоловіків, хоча я лише їх стримував та вмовляв не бити військовослужбовця (можливо, він був і на фронті). Якщо в країні АТО, то чому навіть в столиці не можуть заборонити феєрверки? Спочатку слухають маячню Авакова про небезпеку масових заходів, а потім влаштовують залпи у густонаселених районах” – пише свідок.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...