"Отвєточка": "Азов" потролив "патріотів Новоросії" відеороликом

Полк "Азов" попросив представників українських та закордонних ЗМІ не реагувати на дешеві інформаційні провокації.

У полку "Азов" показали, як терористи роблять фейки за 20 хвилин. Фото: скрін відео

Полк "Азов" потролив "патріотів" міфічної "Новоросії", знявши відео відповідь на фейковий ролик з погрозами на адресу Нідерландів, поширений перед тим в голландських ЗМІ нібито від імені бійців полку. Так, на офіційному Youtube-каналі полку в ніч на четвер, 4 лютого, з'явилося відео під назвою "Як зробити фейк за 20 хвилин", зазначають Патріоти України.

"Азов" підтвердив, що нове відео також є фейком і "попросив представників українських та іноземних ЗМІ не реагувати на дешеві інформаційні провокації".

Як відеовідповідь представники полку продемонстрували процес зйомки аналогічного фейкового відео нібито від імені "жителів Новоросії, бійців батальйонів Спарта і Сомалі".

"Ми, корінні жителі Новоросії, змушені звернутися до громадськості, щоб вона знала правду. Нам перестали платити заробіток і нам нема за що годувати сім'ї, які залишилися в Рязані, Волгограді і Таганрозі. Нам забороняють займатися мародерством, аргументуючи це тим, що вже нічого тягнути.

І якщо за місяць-два ситуація не зміниться, то на початку літа ми поїдемо до Польщі збирати полуницю", - "загрожують" актори фейкового ролика, завершуючи відео вигуком "Кадиров - патріот Росії!".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...