Озброїти героїв: Українським військовим передали першу партію експериментальної снайперської зброї (фото)

Новий центр підготовки снайперів Національної гвардії України працює за високими стандартами НАТО.

Нацгвардія готує снайперів у новому центрі підготовки згідно зі стандартами НАТО. Фото: Twitter Арсена АваковаВ Україні створять лабораторію з дослідження і виробництва снайперських боєприпасів. Про це заявив секретар РНБО Олександр Турчинов під час вручення бійцям Нацгвардії нової експериментальної снайперської зброї, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу відомства.

Він зазначив, що новий центр підготовки снайперів Національної гвардії України працює за високими стандартами НАТО. Турчинов, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков і командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров відвідали новий центр.

Турчинов зазначив, що на базі центру буде створено науково-дослідну лабораторію з дослідження і розробки спеціальних боєприпасів для снайперської зброї, використання яких дозволить знищувати ворога на великій відстані".

Військовим вручили першу партію снайперських гвинтівок.

Він вручив військовим першу партію експериментальних снайперських гвинтівок. "Ми сьогодні передаємо зброю не тільки для поліпшення бойової підготовки, але і для її тестування як у центрі підготовки снайперів, так і безпосередньо на полі бою, і ваші зауваження та пропозиції будуть швидко враховані інженерами та виробниками для поліпшення якості і надійності зброї", - додав він.

За його словами, вітчизняні підприємства сьогодні забезпечують Збройні сили України і Національну гвардію України як важкою військовою зброєю і технікою, так і широким асортиментом високоякісної стрілецької зброї.

"Всім відома автоматична зброя, розроблена українським підприємством "Форт" - відомим виробником стрілецької зброї: пістолети, снайперські гвинтівки, кулемети й автомати", - сказав він, додавши, що концерн "Укроборонпром" почав виробництво снайперської зброї різних калібрів, яке повинно відповідати стандартам світових виробників.

"Професійна підготовка снайперів - одне з пріоритетних завдань, яке сьогодні стоїть перед нашими військовими, Національна гвардія виконує її за високими стандартами НАТО. Завдання наших фахівців - нейтралізувати і знищити терористів і ворожих снайперів, які, порушуючи Мінські угоди, працюють проти наших військових у зоні проведення АТО", - зазначив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...