Падіння пам'ятника Леніну в Москві: Путінська "вата" побачила "український слід"

Путінців розриває від люті.

У Москві впав пам'ятник Леніну. Фото: скріншот

Знавіснілі прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна побачили український слід у падінні пам'ятника комуністичному вождю Володимиру Леніну в Москві. Про це свідчать коментарі путінців, залишені ними в новині про падіння пам'ятника на сайті прокремлівського інформаційного агентства РИА Новости, передають Патріоти України.

"Никак хохлы засланные вредят! Или свои пятиколонные решили выпендриться! Мелко, господа, мелко...", - пише користувач з ніком Сурейя Шишкіна.

"Украинская зараза пришла в Россию", - боїться kaktus 1771.

Як повідомлялося раніше, в мережі опублікували відео з місця падіння пам'ятника Леніну, який виявили в Москві без голови. Працівники комунальних служб Москви пояснили, що те, що трапилося з пам'ятником, спричинено негодою, яка розігралася в російській столиці, а житель сусіднього будинку розповів про дивний знак, який був прикріплений поряд з пам'ятником.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...