Падлюка під "кайфом"? Михайло Добкін закликав відмінити Пакт Молотова-Ріббентропа і від'єднати Західну Україну

Такий сепаратистський заклик Добкін висловив, коментуючи сьогоднішні акції в Києві.

Михайло Добкін. Фото: 112 Україна.

Екс-губернатор Харківщини Михайло Добкін переконаний, що схід України не має жодного відношення до Євромайдану, тому країну необхідно розділити. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Єдність.

“Цей ідіотизм вже б'є через край. З такими психопатами соромно жити в одній країні. Потрібно скасовувати пакт Молотова - Ріббентропа! До біса цих ідіотів з їх трунами і сміттям в голові! Нехай провалюють!, - написав Добкін у своєму мікроблозі Twetter. Такий сепаратистський заклик Добкін висловив, коментуючи сьогоднішні акції в Києві.

“Це у них не істерика. Вони реально інші люди. Ви уявляєте, що у них в голові замість мозку, якщо вони труни по Києву катають?!", - додав він. Додамо, що Пакт Молотова-Ріббентропа - таємна міждержавна угода між гітлерівською Німеччиною та СРСР, підписана напередодні початку Другої Світової війни у 1939 році. Пакт гарантував нейтралітет Радянського Союзу в конфлікті Третього Рейху з Польщею та країнами Заходу, та давав можливість повернення Радянським Союзом втрачених Росією у Першій світовій війні територій. Таємним додатковим протоколом визначались сфери взаємних інтересів обох держав у Східній Європі та поділ Польщі між ними при очікуваному нападі Німеччини на Польщу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...