"Пане Вілкул, не вам відкривати пам'ятники воїнам АТО!": Загиблий позавчора боєць критикував мера Кривого Рогу (фото)

Юрій Мальков загинув зі зброєю у руках, захищаючи країну від того лиха, яке накликали у тому числі такі, як одіозний міський голова.

Кривий Ріг. Фото: соцмережі.

Загиблий під Світлодарськом (Донецька область) боєць АТО Юрій Мальков раніше критикував міського голову Кривого Рогу Юрія Вілкула. Про це написав депутат Криворізької міськради Микола Колесник на Facebook, передають Патріоти України.

"На цьому фото боєць батальйону "Кривбас" Андрій Новохатько та його двоюрідний брат Юрій Мальков. Юра загинув позавчора на Світлодарській дузі. Загинув у бою, зі зброєю в руках. Справжній! Світла пам'ять Герою!" - пише він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...