Пані Мей має розібратися: У Криму заявили про "секретних" британських туристів

За словами представника окупаційної влади, в цьому році планується приїзд ще кількох організованих груп туристів, зокрема з Китаю, Італії та Великобританії.
У окупованому Криму. Фото: соцмережі.

Окупаційна "влада" Криму заявила, що півострів прийняв першу з моменту анексії організовану групу туристів із Великобританії. Про це повідомив "глава комітету кримського парламенту з питань санаторно-курортного комплексу і туризму" Олексій Черняк, передають Патріоти України із посиланням на "РІА Новини".

"Крим відвідала перша організована група туристів із Великобританії, але ми не афішували їхній приїзд, щоб не створювати їм додаткових проблем на їхній батьківщині. У них був військово-історичний маршрут, пов'язаний із Кримською війною. Наразі туристи вже покинули кримську землю", - сказав він.

За його словами, в цьому році планується приїзд ще кількох організованих груп туристів, зокрема з Китаю, Італії та Великобританії. "Крим цікавий іноземцям, і ми чекаємо в цьому році нові організовані групи туристів з ближнього і далекого зарубіжжя", - заявив Черняк.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...