Паніка серед бойовиків: Терористів-втікачів з Донбасу почали віддавати під суд в РФ

Найбільш активних панікерів знімають з передових позицій, відправляють в тил і піддають кримінальному переслідуванню.

Ілюстрація:xn--b1aasidjedbb0byj.com.uaВкрай низький рівень морально-психологічного стану в з'єднаннях і частинах 1 армійського корпусу ЗС РФ, розташованого в окупованому Донецьку, змусив командування російсько-терористичними військами вживати екстрених заходів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на офіційній сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За інформацією розвідників, 6 липня після панічної втечі з передових позицій майже третини новоприбулого особового складу, командування 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) змушене було провести позачергову ротацію і попросити додаткове посилення бойових підрозділів у командування 1 армійським корпусом.

"Для впорядкування ситуації в штаб 9 ошмсп Мп прибув командувач 1 АК ЗС РФ генерал-лейтенант Валерій Асапов", - сказано в повідомленні.

Крім того з метою припинення панічних настроїв в передових підрозділах, командування 100 окремої мотострілкової бригади (Донецьк) вирішило знімати з передової, відправляти в тил і піддавати кримінальному переслідуванню найбільш активних панікерів.

"Документи на дострокове припинення контракту про проходження військової служби з подальшою передачею справи до органів військової прокуратури РФ підготовлені на громадянина Росії Михайлова Павла Вікторовича, 30.08.1990 р.н., проживає за адресою (рус.): м Москва, вул.Свободи , б.89, корп.2, кв.24", - відзначили в ГУР.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...