"Папу пора сдавать в Гаагу": Соцмережі про падіння цін на нафту

Російські політики можуть тільки безпорадно розводити руками - ціни на нафту продовжують стрімко падати.

Ціни на нафту продовжують падати. Фото: minskby.com.

Інтернет-користувачі активно обговорюють новину про падіння цін на нафту нижче $ 33 за барель, передають Патріоти України.

"Brent $33,21. Не пора ли сдавать Папу в Гаагу?", - написав у Facebook російський опозиціонер Костянтин Боровой. "Игорь Иванович (Игорь Сечин, президент государственной компании "Роснефть" – ред), кончай изображать, что крестишься. Уже 32.77 за Brent. Отрабатывай десятку, которую тебе на нефтяную биржу кинули", - додав він пізніше.

"Смотрю заголовки на CNBC, Bloomberg и РБК, находясь в Перу на Амазонке без Интернета и мобильной связи, выйдя на полчаса в Сеть через спутниковую связь."Стоимость барреля североморской Brent упала ниже 34 долларов за баррель на фоне обвала фондового рынка в Китае". "Курс доллара превысил 75 руб". "Саудовская Аравия резко снизила цены для европейского рынка". "Капитан молодежной сборной России по хоккею сломал руку финскому арбитру". Короче, все идет по плану. Моему плану. Почти. Я не велел финнам руки ломать, you know?!" - висловився на своїй сторінці у соцмережі російський фінансист Слава Рабінович.

"Жижу совсем сливают... Горе нам, горемычным!", - відзначив російський журналіст Саша Сотник.

"32 с чем-то :-)))) думаю все поняли о чем :-)))", - прокоментував колишній прес-аташе посольства Грузії в Україні, журналіст Бачо Корчилава.




Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...