Парасюк розповів, як його підірвали, в нацполіції додали

Нардеп запевняє, що ще трохи і усі осколки могли б потрапити у нього.

На місці вибуху у Києві. Фото: Еспресо ТБ.

Нардеп Володимир Парасюк, в машину якого невідомі кинули гранату, розповів подробиці замаху. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Вести.

"Я приїхав на паркування на бульварі Лесі Українки, 9-б з боку Генпрокуратури, поставив машину на своє місце. А потім перепаркувався. У цей момент в моє авто кинули гранату. Це сталося близько 22.00. Я не знаю, хто це міг бути. Але знаю точно, що просто так гранати в Києві не літають", - сказав Парасюк. За його словами, вибух був потужний. "Чотири машини, що стояли перед моєю були побиті. Моя, на диво, не постраждала, як і я сам. Осколки пролетіли повз вухо", - каже нардеп.

За його словами, ще б ще 50 см в сторону, і всі осколки потрапили б у нього. "Найбільше постраждав джип, який стояв поруч, - каже Парасюк. - Це граната або вибухпакет з якимись шайбами". Парасюк додав, що після події погано себе почуває.

Заступник голови Нацполіції Вадим Троян підтвердив, що на народного депутата Володимира Парасюка скоєно замах і написав про це на своїй сторінці в «Фейсбуці»."Сьогодні біля 22-ї години в місті Києві , по вулиці Лесі Українки,9-в вчинено замах на життя народного депутата Володимира Парасюка. Виходячи з авто, невідомий кинув в його сторону предмет який вибухнув. Сам депутат не постраждав. Від вибуху тільки пошкодило три авто, які були припарковані.

Особисто розмовляв з Володимиром. З ним все добре. Нашими підрозділами вжито всі заходи з розшуку злочинця. До ЄРДР внесено повідомлення за статтею 112 КК України, посягання на життя державного чи громадського діяча", - написав Троян.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...