"Павло їхав на ранковий ефір": Головний редактор "УП" прокоментувала загибель журналіста Шеремета

Севгіль Мусаєва-Боровик, яка прибула на місце трагедії, пов'язує загибель Шеремета із його професійною діяльністю.

Павло Шеремет. Фото: www.pravda.com.ua.

Журналіст Павло Шеремет, який загинув у результаті вибуху автомобіля в Києві вранці в середу, 20 липня, їхав на роботу. Про це повідомила головний редактор "Української правди" Севгіль Мусаєва-Боровик, передають Патріоти України.

"Павло їхав на ранковий ефір. І коли пригальмував на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка, машина вибухнула. Вона зараз стоїть на перехресті у страшному стані. Павло загинув", - заявила Мусаєва-Боровик у коментарі "Громадському радіо".

За її словами, правоохоронці поки не озвучують версії вибуху. "Зараз триває допит свідків", - повідомила головний редактор "Української правди". Автомобіль, у якому їхав Шеремет, належав керівнику "Української правди" Олені Притулі, але її в машині не було.

Павло Шеремет останні п'ять років жив у Києві, працював в "Українській правді", був ведучим ранкового шоу "Ранок із Павлом Шереметом" на Радіо "Вісті". Відомо, що 19 липня Шеремет був в ефірі "Громадського радіо", де говорив про ситуацію навколо білоруської мови і Білорусі, і переконував, що не варто боятися розмовляти своєю рідною мовою.

Як повідомляє "Радіо Свобода", головний редактор "Української правди" Мусаєва-Боровик, яка прибула на місце трагедії, пов'язує загибель Шеремета із його професійною діяльністю. Поліція попередньо кваліфікує вибух автомобіля у центрі Києва як умисне вбивство.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...