Пентагон попереджує: Експерти зі США назвали 8 районів, які можуть опинитися під ударом з боку росіян

Навчання, які проходять в трьох областях Росії, можуть служати лише прикриттям для підготовки до масштабного наступу.

Пентагон. Фото: zn.ua.

Міністерство оборони Сполучених Штатів Америки повідомило, що є підозри про те, що Росія все-таки ризикне піти на повномасштабну війну проти України. За інформацією Пентагону, існує 8 точок, звідки слід очікувати непрошених гостей. Про це заявляє видання freebeacon.com. Новину передають Патріоти України.

Ресурс повідомляє, що вже в ці хвилини російська армія розгортає свої сили уздовж кордону України: більше 40 тис. військових, танки, бронемашини, літаки, вертольоти. Навчання, які проходять в трьох областях Росії, служать лише прикриттям і не більше того. "Військові навчання - зловісний ознака. Навчання подібного рівня Росія проводила за місяць до прихованої військової операції з узяття Кримського півострова в березні 2014", - стверджують в Пентагоні.

Міноборони США відзначає, що російська влада зміцняє оборону Кримського півострова. Можлива висадка морського десанту та проведення навчань ППО. У той же час співробітники американського міністерства оборони кажуть, що невідомо чим є таке нарощування військ: чи це брязкання зброєю з метою змусити Україну прийняти перехід Криму до складу РФ, чи то повноцінні приготування до військового конфлікту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...