​Переїхав два рази: на Вінниччині п'яний батюшка вбив ветерана АТО і втік з місця злочину

Учасник АТО на Донбасі Олександр Старусев з позивним "Сом" загинув в місті Ладижин Вінницької області.

Олександр Старусев. Пройшов АТО, загинув на порозі рідної домівки

Про обставини трагедії розповів боєць батальйону "Айдар" Віталій Коруна на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

За свідченням, військовий був збитий автомобілем біля свого будинку в місті Ладижин Вінницької області.

"Злочинець, який збив його, з місця пригоди зник. Очевидці розповідають, що, тікаючи, він ще раз переїхав вже лежачого Сома. Номери машини запам'ятали люди, через два дні втікача знайшли, ним виявився місцевий поп московського патріархату. Його "взяли" і відвезли до Вінниці, машина на штрафмайданчику ", - написав чоловік.

За словами Коруна, учасники АТО з Ладижину тримають цю справу на контролі, щоб не вийшло «дива» «божого» стараннями грішного батюшки.

"Тому що вже є спроби з боку прокуратури цього попа відмазати від в'язниці. Земля пухом тобі, Саша", - сказано в повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...