Перерізав горло і волочив вниз по сходах: У Києві сталося жахливе вбивство жінки (фото 16+)

Коли прибули співробітники поліції, підозрюваний чоловік сидів на лавочці. Тверезий.

На місці жахливого вбивства. Фото: соцмережі.

У четвер, 27 квітня, в Оболонському районі Києва відбулося страшне вбивство. Про це передає Київ оперативний у соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні вранці, 27.04.2017, на Північній, 30, стався жахливий злочин - убивство. Приблизно о 07:00 двірник і сусіди побачили, як невідомий чоловік тягне тіло жінки на матраці по сходах із п'ятого поверху, всередині будинку. Відразу викликали поліцію і швидку допомогу", - сказано в повідомленні.

Коли прибули співробітники поліції, підозрюваний чоловік сидів на лавочці. Тверезий. Нічого не говорив - або в стані афекту, або німий. Сусіди стверджують, що ніколи раніше не бачили цього чоловіка. Медики констатували смерть - постраждалій перерізали горло.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...