Переселенці об'єднались з АТОшниками: У Києві принесли похоронний вінок до ресторану депутата ради "ЛНР" (відео)

Адміністрація ресторану підготувалася до акції протесту не гірше за самих організаторів.

Акція під рестораном "депутата "ЛНР" у Києві. Фото: скріншот з відео.

Переселенці з Луганська і Донецька спільно з ветеранами АТО вийшли з протестом до ресторану "Город" фактичною власницею якого є депутат народного ради "ЛНР" Зінаїда Найден. Відео акції опубліковане в YouTube, передають Патріоти України.

Щоб нагадати українцям про те, звідки взялися гроші у сім'ї Найден на відкриття бізнесу в центрі столиці організатори акції провели невеликий флеш-моб. Активісти принесли до входу в ресторан похоронний вінок і зав'язали траурну стрічку. Після чого, під звуки "гімну ЛНР" організатори пікету залили томатним соком хліб (хліб - основне джерело доходу Зінаїди Найден).

Під час бойових дій на Донбасі, Найден, яка була директором хлібокомбінату, вдалося монополізувати цю галузь. Адміністрація ресторану підготувалася до акції протесту не гірше за самих організаторів. Всередині закладу не поспішаючи сьорбали чай хлопці спортивної зовнішності, а через дорогу стояла група молодих людей і уважно спостерігала за учасниками протесту.

Організатори пікету заявили, що такі акції біля стін елітного закладу будуть проходити часто. Ця заява явно не сподобалося присутнім молодим людям, які практично відразу підійшли до організатора і спробували силоміць відібрати звукове обладнання і плакати.

Незважаючи на те, що всі ці події відбувалися на очах у правоохоронців, молодим людям все-таки вдалося відібрати обладнання та розірвати відібрані плакати. Варто зазначити, що поліцейські усвідомивши свою помилку швидко зреагували і повернули викрадене законному власнику.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...