Під Авдіївкою ворожа ДРГ намагалася прорватися через українські позиції (відео)

Бійці ЗСУ успішно відбили атаку, не пустивши ворога. Внаслідок бойових дій бойовики зазнали серйозних втрат. У них є загиблі і поранені.

Скрін відео

В районі Авдіївки ворожі диверсанти намагалися прорватись крізь позиції Збройних сил України. Військові успішно відбили напад та не підпустили ворога. Про це йдеться в сюжеті каналу 24, передають Патріоти України.

Внаслідок бойових дій бойовики зазнали серйозних втрат. У них є загиблі й поранені. Та це терористів не зупинило: вони обстрілювали українські позиції, у тому числі, із забороненої зброї. Військові вогонь у відповідь не відкривали.

"Противник набрався наглості, чи сміливості, і виїхав танком та почав обстрілювати наші позиції", – повідомив офіцер ЗСУ з позивним "Лівша".

Танковий обстріл швидко припинився, але ворожі провокації тривали. За кілька годин до нападу крізь українські позиції нахабно намагалися пробратись диверсанти. Військові терористів успішно зупинили, тому, за їх словами, танк з'явився не випадково.

"Є вбиті, є поранені. Для того, щоб витягнути поранених, противник застосував танк і стріляв димовими снарядами," – зазначив офіцер "Лівша".

Артилерія ворога наочно продемонструвала ціну мирних переговорів із бойовиками.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...