Під час пожежі у Москві не обійшлося без жертв

Тіла двох загиблих знайшли рятувальники, які розбирали завали цегляної будівлі, де сталося загоряння.

Щонайменше дві людини загинули внаслідок пожежі, яка спалахнула в районі площі Київського вокзалу в Москві. Про це повідомляє Головне управління МНС Росії у столиці РФ, передають Патріоти України.

Зазначається, що тіла загиблих знайшли рятувальники, які розбирали завали цегляної будівлі, де сталося загоряння. Слід додати, що пожежа сталася на площі 100 квадратних метрів.

Станом на третю годину дня за місцевим часом пожежу вдалося ліквідувати. На місці працювали 24 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 78 представників особового складу.

Як повідомлялося раніше, у Москві в районі площі Київського вокзалу зайнялися складські приміщення, в результаті чого частину міста охопило сильне задимлення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...